Uusi koti <3

Viime viikot, tai ehkä oikeammin kuukaudet, on olleet lievästi sanottuna hektisiä. Muutettiin kuun vaihteessa uuteen asuntoon, eli viimeiset hetket vanhalla asunnolla vietettiin tiiviisti muuttolaatikoita pakkailleen ja tavaramäärää kiroten. Maaliskuu puolestaan on mennyt laatikoiden purkuun (ja edelleen tavaramäärää kiroten).

Mutta en voi sanoin kuvailla, miten kaiken vaivan ja ajan arvoista koko homma oli. Uusi koti on, no, Koti. Sitä se oli heti alusta lähtien, vain muutaman siellä vietetyn yön jälkeen. Edellinen asunto taas oli jotain ihan muuta. Paikka, jossa käytiin nukkumassa, syömässä, olemassa, rakastamassa ja riitelemässäkin. Mutta koti se ei koskaan ollut.

A photo posted by Miia (@trisu) on

Olo on ollut ihmeen kevyt ja onnellinen, kaikesta väsymyksestä huolimatta. Ehkä ensimmäistä kertaa koskaan kotona ollessa tuntuu siltä, että olen siellä missä mun kuuluu olla. En tunne levottomuutta joka saa haikailemaan muualle. On turvallinen ja hyvä olla.

Luvassa on sekä tulevien kuukausien että vuoden aikana muutenkin niin ihania juttuja, että yleisfiilis on pakostikin korkealla. Just nyt on aika jees. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *