Tukka hyvin, kaikki hyvin!

Ah, can haz uusi tukka! <3 Miten paljon voikaan pieni juttu piristää? Viime kampaamokäynti oli about puoli vuotta sitten, eli oli jo vähän aikakin tehdä jotain hamppulatvoille. Vielä kun oppis tekemään itse yhtä ihanat laineet. Jostain kumman syystä mun väkerrykset näyttää aina lähinnä siltä kuin 6-vuotias sukulaistyttö olisi päästetty vauhtiin. Kampaamon jälkeen kävin lounastreffeillä työkuvioista tutuksi tulleen kaverin kanssa. Juteltiin mun työ(ttömyys)tilanteesta sekä siitä, miten voitais kenties tulevaisuudessa jatkaa hyvin aiemmin jo sujunutta yhteistyötä. Katsellaan, eihän sitä tiedä mitä tässä virittelee lopulta käyntiin. Mulla on avoin mieli kaiken suhteen. :) P5061367

Oli tarkoitus mennä tänään salillekin, mut ilmeisesti henkisesti raskaahko alkuviikko teki tehtävänsä ja veto oli niin pois, et päätin skipata. Don’t skip the leg day jne., mutta tällä viikolla taidan kyllä tehdä senkin ja jättää salin kokonaan välistä. Oon vuosien varrella oppinut suht hyvin kuuntelemaan kroppaa, ja nyt on levon paikka.

Mut että lieviä lusmuilumorkkiksia lukuun ottamatta fiilis on varsin jees. Plus loppuviikolle on luvassa niin kivoja menojakin, että ei tässä onneks paljoa ehdi kotona masistelemaan. Jeij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *