Miia {sydän} kylmäkeratiinipidennykset

Kävin reilu viikko sitten vihdoin tekemässä sen mistä olen vain kauan haaveillut, eli ottamassa pidennykset hiuksiin! Jeij! Arvoin teippien ja sinettien kanssa vuosia, eikä kumpikaan oikein tuntunut ideana omalta jutulta. Töiden kautta satuin sitten tutustumaan uudentyyppiseen kylmäkeratiinitekniikkaan, joka iski heti. Niinpä varasin hetken harkinnan jälkeen ajan kampaamoon, ja tässä sitä nyt ollaan.

Mulla oli pitkät hiukset jo ilman pidennyksiäkin, mutta halusin niihin vielä vähän lisää työstövaraa. Omat hiukset kun eivät tietystä pituudesta kasva enempää – yritetty on. Pelonsekaisissa tunnelmissa astelin kampaajalle mielessäni kauhukuvat erään J.Tukin kuontalosta… Mutta pelko oli turhaa ja lopputuloksesta tuli jopa niin luonnollinen, että melkein harmitti kun ei kampaamosta lähtiessä tuntunut olo erilaiselta! :D

Alunperin päähäni oli ideana laittaa kolme punttia hiusta, mutta lopulta päädyttiin kahteen kun oma hius oli tosiaan sen verran pitkää. Laitettiin kahta eri väriä, jotka blendautuu kivasti omiin raidoitettuihin hiuksiin.

Kuulemani mukaan Suomessa kylmäkeratiinipidennyksiä tekee tällä hetkellä vain kymmenen kampaamoa. Kävin itse QHairissa, joka kyseisen tekniikan toi Suomeen. Lämpimästi suosittelen ihanaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa muillekin. Enkä varsinaisesti pahastunut siitä, että perjantain kunniaksi nenäni eteen kuljetettiin lasillinen skumppaa…

Koska itselläni ei tosiaan aiemmin ole ollut muilla tekniikoilla laitettuja pidennyksiä, en pysty niihin vertaamaan. Mutta todella KEVYT tämä ainakin on! Ja ainakin aiemmin sinettejä käyttäneet kaverini ovat tuntuneet tykkäävän. Ja niin tykkään muuten minäkin. <3 Täällä lisää infoa tekniikasta! Tämä ei sitten ole mikään maksettu mainos; en vain itse onnistunut googlailemaan mitään infoa aiheesta kun sitä yritin, joten ajattelin helpottaa muiden urakkaa.

7 thoughts on “Miia {sydän} kylmäkeratiinipidennykset”

 1. Hei! Satuin eksymään blogiisi kun etsin tietoa kylmäkeratiinipidennyksistä. paljonko nuo sinun maksoivat? sinulla näyttäisi olevan saman paksuiset hiukset kun mulla ja saman pituset mitä haluaisin ni aika sama hintaluokka varmasti ois ! Paljonko noista maksoit? :) voit vastata mun meiliin :)

 2. Hellloooo..!!!
  Kirjauduin blogilistalle ekaa kertaa varmaan pariin vuoteen ja muistin sun blogin!

  Ihana tukka, ja kynnet!

 3. Cherry: Nooh, yritys blogailuun on aina kova, mutta harmillisesti myös unohtuu.. :D (Lue: laiskuus iskee!)

  roosa & Krista: Laitoin teille sähköpostia! :)

  Hanna: Nyt kun mäkin vielä muistaisin tämän blogin.. :D Oon ollut tähän tukkaan kyllä ihan rakastunut, mut pitäis käydä poistattamassa pikkuhiljaa. Yhyy. :( Nooh, otan varmaan melko nopsaan uudestaan. (Ps. oon pikkuisen katkera että sulla on vastaava ja parempikin omasta takaa, epistä!)

  1. Moikka! Mulle laitettiin kaksi punttia 50 cm (eli sitä pidempää) hiusta ja maksoi muistaakseni vähän päälle 350e. Itsellä on pitkät hiukset jo omasta takaa, eli mikäli omat hiukset on lyhyet, niin varmaan joudutaan laittamaan kolme punttia hiusta ja hintakin tuosta siis nousee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *