Miia {sydän} Chanel

Löysin Roomasta sattumalta aivan jumalaisen putiikin, jossa myydään vähän käytettyjä ja uudenkuntoisia merkkituotteita aina asusteista vaatteisiin. Marc Jacobsin laukun ja Herve Legerin body-conin (sellaisia bileitä odotellessa mihin tän voisi laittaa päälle) lisäksi mukaan tarttui – yllätys yllätys – Chanelia.

Arastelin liikkeessä expandable flap bagin vaaleaa väriä, vaikka kyseessä ei olekaan sentään ihan vitivalkoinen. Mulla ei ole tainnut koskaan (?) olla valkoista/vaaleaa laukkua, mutta tämä on osoittautunut yllättävän käyttökelposeksi jo nyt. Malli on niin rento, että laukun saa väristä huolimatta kombotettua aika kivuttomasti vaatekaappini sisältöön.

Plus löysin sattumalta omasta kaapista Zaran baltsut, jotka toimii väriltään kivasti yhteen Chanelin kanssa. Tämmöisessä perusasussa käytiin eilen Itiksessä shoppailemassa. (Pitäis varmaan säästää ennemminkin reissua varten…)

Ps. Jotta tästä varmasti tulisi maailmankaikkeuden pinnallisin postaus, voin kriiseillä vielä vähän tukasta. Nimittäin mulla on nyt varattuna aika uusien pidennysten laittoon, mutta mitä ihmettä tuolle värille tekisi?! Argh. No, onhan tässä reilu viikko vielä aikaa tehdä päätöksiä… (Eli päädyn antamaan kampaajalle vapaat kädet ja itken täällä sitten lopputulosta.)

2 thoughts on “Miia {sydän} Chanel”

  1. Oi mikä laukku! Upee väri ja kyllähän sitä vaaleitakin tarvii, vaikka ne arkoja värejä oliskin :)
    Mä oon kyllä jotenkin niin vainoharhainen, etten varmaan uskaltaisi ostaa ulkomailta merkkilaukkuja. Kun en mitään niistä tiedä niin saattaisin laittaa rahani ihan väärään paikkaan. Mutta ehdottomasti fiksua ostaa vähän käytettyä tavaraa, jos kerran siistiltä näyttää :) Kelpaisi kyllä tännekin!!

    Aina ihastelen tota sun kauneutta <3 Sori jos toistan hieman itseeni :D

    1. Joo ymmärrän mitä tarkoitat, oon itse myös HYVIN varovainen kalliimmissa ostoksissa. Ja nykyään saa kyllä ollakin – oon törmännyt aivan jäätävän laadukkaisiin Chanel-kopioihin joita voisi helposti luulla aidoiksi, jos ei osaisi tutkia jokaista pientä yksityiskohtaa. Yleensä en just tän takia ulkkis-nettikaupoista osta mitään merkkituotteita, kun tuotteita ei pääse livenä tarkistamaan, toisin kuin esim. tuon laukun kohdalla. Sinänsä vähän harmikin, koska kyllähän niistä nettikaupoistakin löytyisi myös aitoja ihanuuksia.

      Ja kiitos! Joskin suurin kunnia menee nyt suotuisalle kuvakulmalle ja onnistuneelle otokselle. Ne vähemmän edustavat räpsyt päätyivät roskakoriin.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *