Kesäkuntoon 2013

Tänään tämä herkkuperse ottaa vihdoinkin askeleen kohti Parempaa Elämää. Nimittäin nyt se on vihdoin tehty: oon buukannut itselleni kymmenen PT-tapaamista salitreenien merkeissä.

Punnitsin asiaa pitkään pennosia laskeskellen ja homman hintavuutta harmitellen, mutta tajusin lopulta, että en mä vaan yksinkertaisesti saa itseäni sohvalta ylös ja treenaamisen makuun ilman apuvoimia. Sitäpaitsi voiko olla parempaa tapaa sijoittaa rahaa, kuin oma terveys ja hyvinvointi?

Odotan ekoja treenejä kauhunsekaisella innolla kauhulla. Mitä jos olen ihan toivoton tapaus? Mitä jos masennun heti ensimmäisistä treeneistä ja haluan perua koko homman? Mitä jos PT vihaa mua ja haluaa perua koko homman? Sos.

In other news, tilasin asokselta “kaviaarikynsilakan” ja oon aivan rakastunut sekä tähän että koko merkkiin. Miksei kukaan ole aiemmin vinkannut mua Ciatén kynsilakoista? Haluaisin hankkia merkiltä nyt mm. kaiken.

ciate

Eka testi “kaviaaripalleroiden” kanssa. Jälki voisi olla siistimpääkin, mutta ehkä sitten ensi kerralla jos kädet ei vaikka tärisisi niinkuin pahimpina darra-aamuina.

Noniin, nyt siirryn taas jännittelemään treenejä ja psyykkaamaan itseäni vähän reippaampiin tunnelmiin. Hyvä tästä tulee! Ehkä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *