Kun kroppa sanoo seis – keventelyä syömisissä ja treeneissä

Pieni recap viime viikoista:

  • Karkkilakkoa on nyt takana yli kuukausi (!!!) ja edessä enää about viikko. Eli ens viikolla tyhjentämään Makuunin irtokarkkilaarit palautan karkkipäivän kuvioihin. Tosin lakko on sujunut oikeastaan yllättävän hyvin, eli sen suurempia mielitekoja ei oo enää pariin viikkoon ollut. Tosin tästä saan varmaan kiittää seuraavaa kohtaa, nimittäin…
  • Aloitin dieetin kaksi viikkoa sitten. Tilasin erikseen tätä varten mulle suunnitellun ruokavalion, jota oon noudattanut kiltisti muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta (sanoi hän viinilasi kädessään). Taas sai yllättyä siitä, miten paljon ruokaa saa syödä kun vaan ainesosat on kunnossa. Tän niin sanotun dieetin aion vetää rennolla otteella ja niin kauan kuin mielekkäältä tuntuu. Koska, noh, rakastan hyvää ruokaa, juomaa ja ystävieni kanssa vietettyjä dinner-iltamia liikaa ryhtyäkseni moneksi kuukaudeksi natseilemaan asian kanssa. Eikä tässä kuitenkaan mihinkään kisoihin olla suuntaamassa, vaan lähinnä kesäkuntoa kaivamassa vyötärölle ja takalistoon kertyneiden joulusuklaiden alta.

Terkut kotisohvalta

  • Pidin kevennetyn viikon suunniteltua aiemmin, eli tällä viikolla. Ilmeisesti dieetti + pari täysillä vedettyä treeniviikkoa + työstressi veti kropan niin sippiin, ettei oikein muuta voinut. Mun oli tarkoitus vetää vielä tämä viikko kovaa ja kevennellä ens viikolla, mutta kun alkuviikosta sekä töissä, kotona että salilla suunnisti zombieta muistuttava ihmisolento, totesin että kroppaa täytyy nyt kuunnella ja totella. Mikä olikin ihan hyvä idea – sen verran raskaalta on jopa kevennetyt treenit tuntuneet.

Pitkästä aikaa pidän nyt loppuviikonlopun kokonaan vapaana treeneistä, että saa yhden täydellisen lepopäivän viikkoon. Ei töitä, ei salia, ei mitään muuta kuin sohvalla möllöttelyä ja päikkäreitä. Ja tänään vähän punaviiniä huomisen salittoman sunnuntain kuniaksi. Toivottavasti ens viikolla on keventelyt ja lepo menneet perille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *