Ensimmäinen viikko herkkulakkoa takana – miten meni?

No ei oo mennyt ihan niin kuin Strömsössä, ei. Dieetti kosahti heti alutekijöissään omaan mahdottomuuteensa, eli viikonlopun jo aiemmin sovittuihin menoihin. Kun piti valita perjantaina rahkan ja punkun + juustojen ynnä muiden herkkujen välillä ystävän saapuessa iltaa istumaan ja uutta asuntoa tsekkaamaan, voitte arvata mikä taho voitti.

Sunnuntaina puolestaan riisiä ja kanaa enemmän houkutteli tuohon ihan lähistölle avautunut Fu Man Lou -raflan buffa (suosittelen!!), jossa suuhun saattoi eksyä friteerattu herkku jos toinenkin. Iltalehden horoskooppikin sen tänä aamuna tiesi kertoa:

Viikonloppusi sujui varsin merkillisellä tavalla, olet itsekin hieman ällistynyt. No mokailu on ihan normaalia, rapatessa roiskuu. Tällä kertaa tavallista enemmän.

Mulla ei nyt jotenkin ole sydän mukana tässä projektissa. Oon perustyytyväinen omaan kroppaani tällaisenaan, mikä on tietysti hieno asia, mutta ei varsinaisesti auta pyrkimyksissä kohti siistimpää kesäkuntoa. Ja jotenkin tää kevät on niin ihmeellisen täynnä mitä hauskempia menoja ja tapaamisia, etten vaan yksinkertaisesti saa itsestäni esiin sellaista pingottajaa joka raahaisi omia eväitä mukaina ja siemailisi jäävettä kaikesta kaloripitoisesta juotavasta kieltäytyen. Ja koska punkku. <3

  

Ei tilanne kuitenkaan täysin toivoton ole, nimittäin se toinen päätavoite eli karkkien vähentäminen on sujunut ihan ok. Viikonloppuna tosin repsahdin (siinäkin), mut ainakaan en oo enää jatkanut jokapäiväistä napsimista. Ja viime viikolla arkipäivät söin suunnitelman mukaan, enkä palannut aina töistä kotiin kaupan herkkuhyllyjen kautta kuten sitä edellisellä viikolla.

Myös treenimotivaatio tuntuu taas löytyneen jäädäkseen – ainakin toistaiseksi, knock on wood. Salilla kävin viime viikolla kiltisti sen neljä kertaa, mikä suunnitelmaan kuuluukin. Mut että tällaista tällä kertaa. Hyvillä fiiliksillä repsahteluista huolimatta kohti uutta viikkoa – elämässä on kuitenkin muuta ihanaa ja tärkeätä vaikkei se sixpack sieltä esiin kuoriutuisikaan. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *