Allure of the Seas ft. Välimeri – Viikkokalenteri

Alle viikko reissuun, jeij! Ja tasan viikon päästä näihin aikoihin ollaan astumassa laivaan. <3 Saatiin vihdoin vähän sumplittua suunnitelmia laivan aktiviteettien osalta, eli varattiin ekaksi illaksi ruokailu Chops Grille -raflaan ja meripäivälle viininmaistelua. Satamien osalta ei olla vielä sen suurempia suunniteltu, viikon kalenteri näyttää siis tältä: 28.5. Lähtö: Civitavecchia, Italia
29.5. Napoli, Italia (7-20)
30.5. Merellä
31.5. Barcelona, Espanja (5-18)
1.6. Palma, Espanja (8-16)
2.6. Marseille, Ranska (9-18)
3.6. La Spezia, Italia (8.30-20.30)
4.6. Paluu: Civitavecchia, Italia

Kaupungeista meille ainoana uutena tulee Marseille, mut sielläkään ei ole mitään must see -juttua, paitsi ehkä vierailu ihan parhaassa miesten vaateliikkeessä Devredissä. La Speziasta todennäköisesti otetaan juna Pisaan ja käydään vihdoin tsekkaamassa se pakollinen, eli kalteva torni. Napolin satamasta taas haluaisin suunnata Amalfille, mut täytyy vielä tutkia miten tää olisi fiksuinta toteuttaa.

laivalla6

Muiden satamien osalta tarkoituksena on vaan nauttia ja mennä fiiliksen mukaan – tää on osoittautunut varsin toimivaksi järjestelyksi. Me ei jotenkin innostuta järjestetyistä (ja suhteellisen hintavista) päiväretkistä, joilla on pakko ryysätä ryhmän mukana joka suuntaan.

Yksi missio mulla tosin tälle reissulle on, ja se saattaa vähän määritellä tekemisiä ja menemisiä… Melkoinen treasure hunt luvassa! Mutta ei tästä sen enempää vielä tässä vaiheessa. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *